DunaLak Hungary Kft
DunaHome Hungary Kft
Zsinór 39 Projekt Kft

Cím

1042 Budapest Görgey Artúr út 93 fszt.3

Tel.:

+36-20-745-75-00

Nyitvatartási idő:

Hétfötől-Péntekig
8:00-16:00
Szombat,Vasárnap
Zárva

Üdvözöljük a DunaLak Hungary Kft, a DunaHome Hungary Kft és a Zsinór 39 Projekt Kft közös projektjében, ahol a minőség és az ügyfél elégedettsége az elsődleges célunk. Több évtizedes tapasztalatunk és szakértelmünk alapján büszkén állítjuk, hogy kiemelkedünk az építőipari szektorban.

Hosszú Sikeres Évek

Az 2004 évétől kezdve szilárd alapokon nyugvó építőipari szolgáltatásokat nyújtunk. Az állandó innováció és az iparág fejlődésének szem előtt tartása révén folyamatosan alkalmazkodunk a változó igényekhez és elősegítjük ügyfeleink sikerét.

Kiemelkedő Ügyfélkezelés

Az ügyfél elégedettség az elsődleges prioritásunk. Szakértő csapatunk elkötelezett a magas színvonalú ügyfélszolgálat iránt, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek mindig elégedettek legyenek. Rugalmasságunk és személyre szabott megközelítésünk révén minden projekt egyedi igényeit figyelembe vesszük.

Gyors Reakció

Az idő pénz, és mi ezt nagyon jól tudjuk. Gyors reagálással és hatékony projektmenedzsmenttel biztosítjuk, hogy a munkafolyamatok gördülékenyen haladjanak. Rugalmasságunknak és erőforrásainknak köszönhetően gyorsan alkalmazkodunk az esetleges változásokhoz, és mindent megteszünk azért, hogy az időzítés mindig tartja az ígéreteinket.

Precizitás

Az építőiparban a pontosság és a minőség alapvető fontosságú. Szakembereink kiváló precizitással és alapossággal dolgoznak, hogy minden projekt a legmagasabb szakmai színvonalon valósuljon meg. Modern technológiákat alkalmazunk, hogy garantáljuk a mérnöki pontosságot és a megfelelőséget az összes projekt szakaszában.

DunaLak Hungary Kft, a DunaHome Hungary Kft és a Zsinór 39 Projekt Kft -nél nem csak építünk, hanem kapcsolatokat építünk. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek, és örömmel várjuk, hogy partnereink között üdvözölhessünk!